top of page

Rólunk

Cégünk azzal a céllal jött létre 2020-ban, hogy a megnövekedett iparági igényeket kiszolgálja, elsősorban az építőipar és kivitelezés területén.

Az ott töltött viszonylag rövid, de annál tartalmasabb időszak alatt egyre többször találtuk magunkat szemben az építőipar szerves részeként működő IT iparág megnövekvő igényeivel, a megbízható és szakértő szakági hiányosságokkal, ezért a felsővezetés úgy döntött átstrukturáljuk belső erőforrásainkat és az IT területen is hasznosítjuk a több 10 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek tudását, akik segítségével jelenleg 3 fő területen nyújtunk szolgáltatásokat meglevő és új Ügyfeleink részére.

A tapasztalatok alapján az egyik fő alappillérünket az adatmentés oszlopára építettük, mely terület véleményünk szerint kiemelten fontos minden kis- közép- és nagyvállalat életében, ahogyan szakmai vezetőnk körül írja a jelentőségét:

"a mentés ugyanazért fontos, mint az autóban a légzsák, ha nem várt baj történik, védelmet nyújt és megakadályozza az esetleges további katasztrófát".

Legyen ezen területen belül szó akár egy egyszerű fájl szintű mentésről, akár több kiszolgálós fizikai és/vagy virtuális környezetek teljes körű mentéséről, archiválásáról, megoldásunkkal biztonságban tudhatja adatait és kiszolgálóit, és egy esetleges nem várt esemény után visszaállíthatja azokat és a normál üzletmenetet különösebb kellemetlenség és kiesés nélkül.

Szintén több éves tapasztalatra építve alakítottuk ki második pillérünket, az IT infrastruktúra kellően tág területén. Egy IT kiszolgáló környezet manapság a lelke mindennek, így annak rendszeres karbantartása és felügyelete ugyan elodázható, sosem vezet jóra azok elhanyagolása. Szakértőink, szem előtt tartva a megbízható napi működést és a folytonos üzletmenetet támogató kiszolgálók költséghatékony üzemeltetését valamint felügyeletét, támogatást nyújtanak önnek ezen területen.

Tervezéstől a kivitelezésen át a teljes körű support tevékenységekben is számíthat ránk, egy-egy implementáció során, igény szerint, az alkalmazottaknak szóló workshopokon a testre szabott üzemeltetői oktatások alkalmával segítünk a belső tudástár növelésében.

Harmadik és egyben utolsó pillérünk pedig az ügyfelekkel kialakított bizalmi kapcsolatokon alapul, melyek során a jellemzően jó hangulatú, nem pusztán szakmai-üzleti beszélgetések eredményeképp számos IT területen nyújthatunk szakmai támogatást és a tanácsadás során komoly döntéshozói előnyökhöz juthat, hisz a tapasztalat és a pontosan megfogalmazott igény találkozása nagyszerű megoldásokat szülhet, bízzon bennünk, együtt megoldjuk.

backup.jpg
it-infrastructure-operations-management.jpg
consulting.jpg
bottom of page